Salut!

1. Despre Noi
Serviciul www.2sports.ro este oferit de S.C. Sedia Sport MVM S.R.L.

Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 - 13:00 ; 13:30 - 17:00.

Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 - 17:00 de Luni pana Vineri.

 

2. Despre www.2sports.ro
www.2sports.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor noastre.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

3.Proprietatea Intelectuala
Toate elementele din continutul site-ului, toate logo-urile, fotografiile, grafica, software-ul, clipurile video si alte date sunt protejate de Legea nr. 8/1996, cea a dreptului de autor. Aveti dreptul de a vizualiza site-ul si de a imprima paginile lui pentru unicul scop de a face o comanda prin intermediul www.2sports.ro.
Cu toate acestea, orice copiere fara permisiunea scrisa de la titularul site-ului (S.C. Sedia Sport MVM S.R.L.) este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei în vigoare.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.2sports.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.2sports.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.2sports.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

4.Inregistrare ca utilizator
Site-ul www.2sports.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). 
Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum primirea newsletterului www.2sports.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). 
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.2sports.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. 
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

 

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. 
               In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile  www.2sports.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.2sports.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.2sports.ro
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.2sports.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii.

 

5. Datele Personale
Termenii si conditiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Sedia Sport MVM S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.2sports.ro catre Cumparator.Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Sedia Sport MVM S.R.L. opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:

- informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, S.C. Sedia Sport MVM S.R.L..
- de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing.
- informarea despre promotiile www.2sports.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de www.2sports.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.)
- ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, ele putand fi transmise doar autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile în vigoare.
- sa certifice faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor.
Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client.
În cazul optarii pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. www.2sports.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa contact@2sports.ro.

S.C. Sedia Sport MVM S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr  12416/2018 la ANSPDCP.

 

6. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.2sports.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.2sports.ro (sau puteti face comanda ca vizitator) 
- efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. 
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul. 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.2sports.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii printr-un email trimis de catre S.C. Sedia Sport MVM S.R.L. a facturii proforme.

 

7. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.2sports.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). 
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. 
Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

In cazul unor reduceri de preturi comunicate pe www.2sports.ro, acestea se vor interpreta ca fiind disponibile pe acest site. Nu este obligatoriu ca aceste reduceri sa se regaseasca si in magazinele altor redistribuitori.

 

8. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: 
- online cu cardul
- numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

 

9. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.2sports.ro?
Puteti cumpara produse prin www.2sports.ro urmand pasii: 
A. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoarea sau marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos".
B. Se vor afisa produsele dvs si totatul comenzii. Continuati prin butonul Finalizare Comanda.
C. Aveti 2 posibilitati de a finaliza comanda: daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs de conectare (user si parola), daca nu, atunci puteti opta pentru Vizitator.
D. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare.
E. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adresa de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe.
F. Alegeti metoda de livrare.
G. Alegeti metoda de plata.
H. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare" apoi apasati butonul "Trimiteti comanda".
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. 
Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. 
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email informatiile legate de termenul de livrare si numarul de AWB al coletului.
O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda. 
Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

 

10. Disponibilitatea produselor
Stocurile sunt comune cu ale magazinelor partenere. Toate stocurile se actualizeaza automat cel putin o data pe ora.  www.2sports.ro isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site atunci cand intre momentul plasarii comenzii si cel al confirmarii telefonice a acesteia produsul a disparut din stoc.


11. Confirmarea disponibilitatii produselor
Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00-17:00) vei fi contactat telefonic si prin email, de un reprezentant www.2sports.ro ce te va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.

 

12. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face in 2-7 zile din momentul in care comanda a fost confirmata telefonic de unul dintre operatorii nostri, la adresa specificata de client ca adresa de livrare. Expedierea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei in functie de stocul aferent. In cazul in care produsele dorite nu se afla in stoc unul dintre operatorii www.2sports.ro va putea conveni impreuna cu clientul un nou termen de livrare.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCourier in zonele acoperite de acesta. Expedierea este gratuita pentru produsele ce depasesc individual sau cumulat intr-o livrare valoarea de 350 lei. Aceasta valoare poate suferi modificari in functie de promotiile www.2sports.ro. Daca comanda este sub 350 de lei , transportul este suportat de catre client iar pretul este de 22 lei pentru orice livrare, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul ca pentru clientii ce nu prezinta seriozitate in preluarea coletelor expediate in urma unor comenzi confirmate cu site-ul nostru sa refuzam comenzi si livrari ulterioare.

 

12. Schimbul produselor
Daca produsul primit nu este pe placul tau sau marimea nu ti se potriveste, il poti schimba cu alta marime sau alt produs iar noi suportam transportul dus-intors (doar prin FanCourier) pentru primul schimb de produse. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti printr-un email trimis la office@2sports.ro, telefonic sau sa completezi formularul de retur primit in colet, ca doresti sa schimbi produsul achizitionat si noi iti vom spune cum trebuie sa procedezi. www.2sports.ro iti ofera un termen de 14 de zile calendaristice in care sa te hotarasti daca doresti sa schimbi produsul sau sa il pastrezi. In cazul in care doresti sa schimbi produsul trebuie sa te asiguri ca: produsul se afla in ambalajul original (te rugam sa impachetezi ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ai primit. ATENTIE: produsele de schimb se vor expedia doar dupa ce primim fizic produsele trimise initial catre tine si le verificam pentru orice neconcordanta. 

 

14. Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca completand formularul primit odata cu livrarea produselor comandate sau transmisa prin e-mail in cazul in care nu primiti acest formular.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.

-sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.

-in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou sau un pachet de 2 sau mai multe produse ce include o reducere promotionala, trebuie sa returnati si produsul cadou sau produsele ce au beneficiat de o reducere promotionala in cadrul acelui pachet.

-in cazul in care este prima achizitie si vi s-a emis card de loialitate, trebuie sa returnati si cardul de loialitate.

Expediati produsele la adresa Bucuresti, Str Vatra Luminoasa 108, Sect.2, cod postal 021962, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la numarul 0743082605, 0753065400. Operatorii nostri va vor oferi detaliile necesare cu privire la contactarea firmei de curierat.Nu acceptam produse trimise prin Posta Romana.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

 

15. Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Pentru comenzile mai mari de 350 Lei din  suma returnata se vor retine taxele de transport.

Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

 

16. Erori tehnice

Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

17. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati la contact@2sports.ro. Toate produsele comercializate au o garantie de minim 2 ani pentru defecte ascunse de fabricatie (poate fi si mai mare daca producatorul ofera o garantie de peste 2 ani). Garanția nu acopera daunele produse prin transport, stocaj necorespunzator, ingrijire neadecvata, utilizare anormala, modificari neautorizate aduse produsului, stergerea seriei produsului (unde este cazul), distrugerea etichetelor cusute pe produs, excepție facand produsele cu defecte de fabricație. Termenul de rezolvare al garantiilor este de 14 zile calendaristice conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992 din Romania. Daca produsul nu se poate repara sau inlocui cu acelasi produs, termenul de returnare al contravalorii produselor, daca clientul alege returnarea contravalorii, este de 14 de zile calendaristice conform Legii 449/2003. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

 

18. Forta Majora

www.2sports.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.2sports.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.2sports.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.2sports.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.2sports.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 


19. Publicitatea
www.2sports.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.2sports.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 


20. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale www.2sports.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@2sports.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 


21. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.2sports.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice. Termenii si conditiile www.2sports.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul  S.C. Sedia Sport MVM S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

.